Literatura

dlaczego ja wtedy (wiersz)

abojawiem

czego ja wtedy

nie robiłem

a mogłem

nie robić nic

 

ale wtedy to ja

jeszcze nie byłem

taki mądry

żeby nie robić nic

 

i robiłem wszystko

właściwie na opak

a wystarczyłoby

żebym tylko wiedział

 

czy nie wiedział że ktoś

kto się nie poświęci

to właściwie nie żyje

a głupiemu radość

 

bo czego to bym nie zrobił

głupiego i najgłupszego

żebym nie musiał sobie pluć

w brodę do końca życia


przysłano: 4 sierpnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca