Literatura

Dla Ciebie kochana (wiersz)

abojawiem

                  kochanej Muszelce

 

A za chwile idę

ściąć brodę i wąsy.

A może lepiej

będzie dla mnie

ściąć mi całą głowę.

 

Ale jak można

ściąć coś,

czego i tak dawno

już nie mam,

bo straciłem dla Ciebie.  


przysłano: 4 sierpnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca