Niepewność w kochaniu

ICha

Dał jej tę chwilę,

za którą ona oddała siebie.

Nie całą...

ale ważniejszą jej część.

Czuła to.

I czuła, że on czuje.

Nie wiedziała, że zapomni...

A może pamięta?

Udaje?

Cierpi?

I nagle ją tuli.

Przypadkowo?

Czuje jak boli.

Czuje jak krzyczy.

Nie reaguje!

ICha
ICha
Wiersz · 5 sierpnia 2015
anonim