Nadziei czas już jest?
patrzysz gdzie twój wiatr
zagnał cię
pamięć niefortunnie przypomina
dni piękne kiedyś wymarzone
upływające realiami
inne
z nadzieją zrozumienia
stracone
szczęście chwil trzeba pamiętać
bolą gdy ich tak mało
niestety po czasie
czasem ktoś pamięta
wierzy i ufa w szczęście
blisko i obok
często stracony
dlaczego?