PIESZCZĘ CIĘ (INACZEJ)

Sylwia Aszendorf

 

PIESZCZĘ CIĘ PIESZCZĘ
I CHOĆ JUŻ NIE CHCESZ
PIESZCZĘ CIĘ JESZCZE
WYWOŁAM DRESZCZE
MIESZCZĘ SIĘ JESCZE
W TWYM CIELE MIESZCZĘ
ZATAPIAM JAK
W GORĄCYM CIEŚCIE
A GDY SIĘ SKOŃCZĄ
SMAKU ROZKOSZE
POPROSISZ JESZCZE
O WIERSZ LUB PROZĘ
A JA PRZYGARNĘ CIĘ
CHWYCĘ W KLESZCZE
SZEPCZĄC DO UCHA
CHCĘ BYĆ TWYM
WIESZCZEM

 

Oceń ten tekst
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 14 sierpnia 2015
anonim