Droga

Alex Gregor

To właśnie ona
Ta słynna
Droga

 

Tak

To po niej wszyscy
Stąpali wszystkie swe dni

Wszystek cierpień
Tutaj doznawali

 

Teraz i ty
Stoisz przed nią

 

Podziwiasz błyszczące w słońcu
Rozgrzane ostre kamienie

 

One wypiją krew z twoich stóp

Bo jesteś taki sam
Jak wszyscy inni

Alex Gregor
Alex Gregor
Wiersz · 15 sierpnia 2015
anonim
  • Norbert Gołąb
    Nie
    wiem
    w sumie
    co czytałem
    Pozdrawiam

    · Zgłoś · 9 lat
  • Mi Lo
    Rozgrzane kamienie spiją krew z twoich stóp - tylko to. reszta to pic na dro... tfu na wodę.

    · Zgłoś · 9 lat