CHORĄGIEWKA

Sylwia Aszendorf

NIE LUBIĘ CHORĄGIEWEK
CO ZMIENIAJĄ ZDANIE
W PIĘĆ MINUT
JAK WIATR POWIEJE

OCENIAJĄC ŻYCIE
DRUGIEGO
BEZ PODSTAW
JAKBY PRZEŻYLI JE
ZA NIEGO

KOCHAM STABILNOŚĆ
WIARĘ I WIĘZ
WYBACZAM WSZYSTKO
CO INNE JEST

A CHORĄGIEWCE
DAM DOBRĄ RADĘ
,,CHORAGIEW NA MASZT,,
BOŚ TY WYCHOWANA
POD POLSKĄ BANDERĄ

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 20 sierpnia 2015
anonim