Literatura

Teatr emocji (wiersz)

mariol

Chodź pójdziemy na skraj horyzontu

Poprosimy  niebo  o miłość

Wszystkie smutki wrzucimy w przepaść

I wyśnimy najpiękniejsze sny

Potem w naszej wielkiej lubieżności

Obnażymy najsmutniejsze myśli

Biorąc na świadków intymnego aktu

Krople łez pod naszymi rzęsami

Chodź ze mną na skraj przepaści

Zagramy z życiem na loterii

Zapominając każdy ból i strach

Dotkniemy ciepła naszych gwiazd

Albowiem jutra nie ma w naszym teatrze emocji.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mi Lo
Mi Lo 21 sierpnia 2015, 10:30
to nie jest najlepszy tekst. nawet poprawny nie jest.
zebrane razem przechodzone "kalki" wiersza nie uczynią.
przysłano: 20 sierpnia 2015 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca