miejcie to na uwadze drodzy mistrale poezji

Jarosław Baprawski

gdy jeszcze raz legnę pokonany

nie usypujcie mi grobu pańskiego

 

sam sobie go zbuduję

stalówką z drutu kolca

 

wejdę do baru bez wyjścia

gdzie barmankę potarganą

uczynię ostatnim wydawcą

 

w testamencie półotwartym

dobiję do końca ze szklanką

 

litości kurwiej nie potrzebuje

poeta biedny acz szanowany

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 4 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 22 sierpnia 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Znowu o kurwach :-)

    · Zgłoś · 9 lat temu