kurnik

nadia

jesteśmy przeklęte
  jak tamte kobiety
nasze psychiczne prababki
ciotki po rozwodach
z różańcami

i z długami
matka nas miała trzy
byłyśmy dumą chorego ojca
 

nadia
nadia
Wiersz · 23 sierpnia 2015
anonim