Zrobiłem tyle głupstw

abojawiem

Zrobiłem tyle głupstw

i to ile wielkich,

że nawet ogromnych.  

Ale nie zrobiłem,

(o mały włos, o nieba)

tego największego,

że nie do wybaczenia

(sobie samemu).

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 24 sierpnia 2015