wymiata nas

abojawiem

wymiata nas -

kto taki

co takiego

jeśli nie

życie samo

 

wymiata nas

nieustannie -

jednych nagle

drugich opieszale

 

i nawet jeśli ktoś

może się pożalić -

nie może złożyć

reklamacji

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 24 sierpnia 2015