jednych okradam
drugich zabijam -
takie moje życie -
nie - niecałkowicie
a jeśli ktoś myśli
że bez konsekwencji -
co kto może wiedzieć -
co komu powiedzieć
co to się dzieje
w mojej głowie
a co w mojej duszy
ale widocznie
to co innego
zabijać wszystkich
a co innego
kogoś jednego