moje rymy

abojawiem

jednych okradam

drugich zabijam -

takie moje życie -

nie - niecałkowicie

 

a jeśli ktoś myśli

że bez konsekwencji -

co kto może wiedzieć -

co komu powiedzieć

 

co to się dzieje

w mojej głowie 

a co w mojej duszy

ale widocznie

 

to co innego

zabijać wszystkich

a co innego

kogoś jednego

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 24 sierpnia 2015