wcale nie fanzolę

abojawiem

jem fasolę i pier…

dole i niedole

ale jak tu nie pier…

dzielić swojej doli

 

bo jeszcze trochę

przykręcania mi

śruby a nie wydolę

i pierdyknę w dołek

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 24 sierpnia 2015