wymiar

Tomasz Smogór

 

nad spłowiałą katedrą krwawa łuna

to co zostało po łabędziach

rani jak kwiat głogu

i serce poprzysięgło zemstę

 

wkurwiony jak Bronson

z jedynym wymiarem w ręku

 

 

Tomasz Smogór
Tomasz Smogór
Wiersz · 25 sierpnia 2015
anonim
  • Mithril
    "nad spłowiałą katedrą krwawa łuna

    to co zostało po łabędziach rani
    jak kwiat głogu i serce
    poprzysięgło zemstę wkurwion(e) jak Bronson

    z jedynym wymiarem w ręku"

    · Zgłoś · 9 lat
  • Tomasz Smogór
    Dzięki! Całkiem niezła propozycja. Tylko ostatni wers coś teraz nie pasuje;) Jeszcze pomyślę.

    · Zgłoś · 9 lat