Samobójstwo ma sens
tylko
z Oscarem na okapie
kominka –
inaczej byłbyś jak żołnierz
co ucieka
z pola bitwy
Lepiej jest żegnać życie
z uśmiechem na ustach
niż
ze łzami w oczach krzyczeć:
już nic nie wskóram.
Jasne światło monitora
nakłuwa oczy;
biała kartka zapełnia sie
czarnymi znaczkami.
Spocznij.