Uczyń mnie Panie (2)

Ela Kwiecińska

Uczyń mnie Panie

mocniejszą niż samotność

silniejszą

niż ból opuszczenia

 

Pomóż mi Ojcze

przed ślepą rozpaczą

ochronić moją nadzieję

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 30 sierpnia 2015