***

@

Ponieważ Cię zabrakło
Musiałam odnależć się w innym świecie
Wybrałam cyfrową prawdę i słowa
Świat z mojej głowy i monitora
Tu też 'jeden' znaczy fałsz
A 'dwa' jest nierealne
@
@
Wiersz · 2 listopada 2001
anonim