KOCHAĆ SIĘ

Sylwia Aszendorf

KOCHAĆ SIĘ TO ZA MAŁO
BO CZYMŻE JEST MIŁOŚĆ
CIELESNA
SPLECIONE ROZKOSZĄ
CIAŁA
SZUKAJĄ GRANIC NIEBIOS

KOCHAĆ SIĘ TAK
NAPRAWDĘ
TO ARS ARMANDI
SZTUKA
SZACUNEK DLA CZŁOWIEKA
I MIŁOŚĆ 
ODDANA BOGU

 

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 15 września 2015
anonim
  • kobieta ze złą buzią
    do trzech razy sztuka?

    a nie myślała Pani, żeby publikować raczej w miejscach, gdzie takie "impulsy serca" będą docenione, gdzieś w jakiejś małej grupie, na fejsbuku, wśród znajomych?

    · Zgłoś · 9 lat