***

nadia

   Pamiętasz Czechy?
gdy wracałam z naszych wakacji
zasypiałam w wannie
raz jednej niedzieli pobiegłam do spowiedzi
jednej nocy  od pierwszej do drugiej zmawiałam zdrowaśki
nieraz niespałam wcale
spalałam ostatnie dziesieć fajek Olki
i myślałam że są pożary w Kaliforni

nadia
nadia
Wiersz · 15 września 2015
anonim
  • Mithril
    ...eee

    "wracałam
    zasypiałam
    pobiegłam
    zmawiałam
    niespałam ....................chyba ciut inaczej
    spalałam
    myślałam"

    "dziesieć" ..........................?

    · Zgłoś · 9 lat