FATAMORGANA

Sylwia Aszendorf

 

POJAWIASZ SIĘ
I ZNIKASZ
W MOIM ŻYCIU
ROZBUDZASZ
ZMYSŁY UŚPIONE
NIE WIEM
CZY TO MIŁOŚĆ
CZY WSPOMNIENIA
MIŁOŚCI UTRACONEJ

ALE TY ISTNIEJESZ
ZAGUBIONY
W OCEANIE CODZIENNOŚCI
ZATAPIASZ SIĘ
BY WYNURZYĆ
DO BRZEGU DOPŁYNĄĆ
I ZNÓW JESTEŚ
FATAMORGICZNYM
SENSEM
MOJEGO ŻYCIA

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 21 września 2015
anonim