New Age

netah

otwórz wrota serca
obnaż ciało i umysł
czy czujesz tą wolność?

MÓJ MISTRZU...

bezkarność myśli
i władza uczynków
pomyśl o przyjemnościach

MÓJ PANIE...

niewolnicy tradycji
i pokoleniowi bastardzi
oto nadchodzi zbawienie

MÓJ WŁADCO...

egoistyczni konsumenci
nasyceni obojętnością
jam jest nawróceniem

MÓJ KRÓLU...

poprzez krwawy sierp księżyca
bowiem ból świadkiem jest narodzin
wraz ze zmierzchem nadejdzie zbawienie

i ja
MÓJ BOŻE...
netah
netah
Wiersz · 20 października 2001
anonim
  • Maciuś vel inaczej
    To nawet nie jest dobra charakterystyka New Age. Nie mówiac już o tym jak dobry jest sam wiersz

    · Zgłoś · 22 lata