Mam

kopia cesarza internetu

w mgle porannej ukryte marzenia
smutny wiatr szuka miejsca dla siebie

czas maluje barwy jesieni
dobrze że tak blisko mam ciebie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 7 głosów
kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 23 września 2015
anonim