tożsamość

Jacek JacoM Michalski

została tylko poezja

składam słowa z uporem

wartym lepszej sprawy

borykam się z sensem i stylem

jak ekshibicjonista odarty ze skóry

a na samym końcu

egzaltowana krowa o maślanych ustach

ślini peany na spodnie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 24 września 2015
anonim