W zadumie lekcji

Patryk B.

Zaduma lekcji

Widoczna w pełni

Ludzie wczytani

W prozę bez skazy

Czy raczej taką

Co pozory sprawia

Miłej, dziewiczej

Dla ucha, umysłu

Rusyfikacja

Germanizacja

W zadumie lekcji

W dwóch słowach

Wkrada. Się obcość

Zło, kłamstwo

Oceń ten tekst
Patryk B.
Patryk B.
Wiersz · 25 września 2015
anonim