Bukiecik

kopia cesarza internetu

morze kwiatów utkane w zieleni
mieni się w słońcu tęczy kolorami

w odcieniach żółci fioletu bieli
nasyca wzrok swoimi formami

kwitniemy szczęściem zapatrzeni w siebie
upojeni czarem i cudowną wonią

bukiecik fiołków zerwałem dla ciebie
z radości nasze serca płoną

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 3 głosy
kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 26 września 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Capri, dlaczego przykryłeś ten słodki i kolorowy kawałek, wstawiaj pojedyńczo...Pozdro:)

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Ir
    Do pamiętnika lub na fotografii dla ukochanej w sam raz.

    · Zgłoś · 9 lat temu