Byłaś pełna
Po pierwsztm poczułem podniecenie
Po drugim pragnienie
Po trzecim doprowadziłaś mnie do ekstazy
Czwartym było całe twoje ciało
Jesteś pusta
Rzygam tobą
Lecz jutro znów będziesz moją
Moją klatką , kochanką , żoną.
Jesteś mi przeznaczona.
Butelka opróżniona