Cudze myśli

Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper


Zamknąłem swój świat
W czterech stronach pokoju
Zapisane myślami kartki
Oblepiły kolorowe ściany
W cichym tłumie poezji i muzyki
Żyłem jak się w życiu - żyć nie umie
Wybuchałem śmiechem na widok Miłości
O Przyjaźni mówiłem, że przemija
Po pierwszym upiciu
Wybrałem samotność
I obce twarze przy stole
Żeby już nigdy nie wierzyć
W wiary nie godne


Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Wiersz · 22 września 1999
anonim
  • yyy...
    Kobieto !!!!! brawo, na taki wiersz czekalem. coprawda nie czytalem go ale jest krotki.

    · Zgłoś · 22 lata