chciałbym ci powiedzieć coś co teraz na pewno niczego nie zmieni
ale wspólnie spędzony czas znaczył dla mnie więcej niż ktokolwiek
mógłby sobie wyobrazić i myślę jak ważne było żebyśmy mówili
do siebie wbrew okolicznościom
niedopite piwo i paczka mocnych papierosów na stole
oto najprostszy symbol tęsknoty za złożoną przez ciebie
srebrną darią i wyprawami do kameralnej
teraz mogę jedynie odrestaurować komara
resztę zagarnął czas przeszły
znienacka dokonany
29-09-2015 bratu
"żebyśmy mówili do siebie wbrew okolicznościom "..... dobry byłby wtedy świat i może ludzie mniej boleśni dla siebie........:)