Cud

kopia cesarza internetu

skończysz studia papierek w  kieszeni
twoje życie na pewno się zmieni
zapewniam wtedy cud się stanie
zarobisz na chleb i utrzymanie
grabiąc liście do późnej jesieni

 

kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 1 października 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Capri...a odśnieżać, to kto? ....Pozdro:)

    · Zgłoś · 9 lat
  • kopia cesarza  internetu
    Też odśnieżać można,,,

    · Zgłoś · 9 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Gdy odśnieżania przyjdzie pora
    To wymagany jest doktorat
    Stąd wnioski zdroworozsądkowe
    Spsiały tytuły nam naukowe

    · Zgłoś · 9 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    No jasne, żadna praca nie hańbi, ja w życiu wykonywałam też kilka zawodów
    z "papierkami w kieszeni" , oprócz "najstarszego na świecie" .Człowiek jest wartością sam w sobie, a duża zawartość portfela ogłupia, ale chleb jest potrzebą każdego...
    jak zwykle rozśmieszyliście i Bogusław do tego :)

    · Zgłoś · 9 lat