liście jesienią opadną
emocje wygasną
ogień ogrzeje jak gwiazdy
kości odpoczną z życiem pasjansa
wszystko co ważne będzie we mnie nadal
pozostanie na zawsze nie klątwą a wartością
czas zabierze wszystkie tajemnice
tam gdzie idą dusze nie zamarza ziemia
jest trochę chłodniej
a może cieplej jak zimą przy kominku
jesień i zima snem niemym przeminie
a wiosną znów zakwitnę jak młode kwiaty
proponuję: a może cieplej jak zimą przy kominku
dwa razy jak.....
Pozdro:)