tylko tobie

Yaro

najlepsze

wiersze unoszą

 się na wietrze 

pisze je czas

inspiracją los 

formą zmiennych aur 

 

emocje nie gasną

wygasa coś w środku dalej gwiazd

autostradą pędzisz naginasz kark

 

idziesz ulica patrzysz

świat się zmienił

na plakatach inna twarz

 

zdjęcie w portfelu przypomina ci

kogoś kto kocha wciąż

 

najpiękniejsze wiersze 

czułe słowa czego chcieć więcej

kiedy siebie brak

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 7 października 2015
anonim