lament brzegu

slavic player

fale przynoszą mi podróże załóg

i muszle z życiorysami w nich szumiącymi

 

zegar linii którą jestem

odmierza moje mokre trwanie

 

ach ile jeszcze potrwa przechodzenie stóp

czy mam swój brzeg?

slavic player
slavic player
Wiersz · 11 października 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Zatrzymały mnie Twoje słowa... dla mnie mają wyraz i sens:)

    · Zgłoś · 9 lat
  • slavic player
    Dziękuję.

    · Zgłoś · 9 lat