Noc.

Jedynka

Znów nastała noc. Znów samotna noc. Przestała być piękna. Przestała być czuła.
Noc znów stała się złośliwa. Zadaję wciąż pytania. Wciąż odpocząć mi nie daję.
Jest jak gorący piach, nie można przy niej normalnie stać. Skaczesz nad nią chodź
nic od siebie nie daje i za cholerę zasnąć przez nią nie mogę.

Jedynka
Jedynka
Wiersz · 16 października 2015
anonim
  • Mithril
    "Znów nastała noc.
    Znów samotna noc.
    Przestała być piękna.
    Przestała być czuła.
    Noc znów stała się złośliwa.
    Zadaję wciąż pytania.
    Wciąż odpocząć mi nie daję.
    Jest jak gorący piach, nie można przy niej normalnie stać.
    Skaczesz nad nią chodź nic od siebie nie daje i za cholerę zasnąć przez nią nie mogę."

    wersyfikacja bez znaczenia - "tekst" o niczym

    · Zgłoś · 9 lat