Kamień

Ela Kwiecińska

Jeśli mnie prosisz

nie rzucaj na mnie kamieniem

ty także odłóż swój kamień

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 18 października 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    zamiast "na mnie" chyba lepiej "we ,mnie".

    · Zgłoś · 9 lat