widniejesz w rubryce jako tato idealny
oklaski Ci biją
A ja?:
musisz usunąć
milcz
rozłóż nóżki
moja mała dziewczynka
nasz dom
rzuć pisanie
leż płasko na podłodze
to dla twojego dobra
ja cię nie zapraszałem
i jak tu nie zwariować?
76 kilogramów nieprawdy leży na mnie
"uciekaj dziewczyno"- serce woła
Chaos myśli przerażonego, krzywdzonego dziecka.
Myślę, że dobrze byłoby się odnieść także do tego, a nie do błędu w pisowni. Tekst wart zatrzymania na chwilę.
Na lekcji to się powinno uważać, wtedy nie musiałabyś na nich siedzieć mając 25 lat :)))
lyterufka i majuskuła (może to akcentowanie?) od czapy
treść czkawkowo-hasłowa