Prawda jest bardzo Trudna dla Nas Wielu.
Prawda jest Tym, co chroni Nas Przed Jadem Tego Świata, gdyż
Dzisiaj w Świecie Jad ten jest plątany z Prawdą Tamtego Świata".
Zbyt trudno jest Oddzielić ten Oto Jad i Prawdę, gdyż My Ludzie
jesteśmy Grzeszni tak naprawdę.
Prawda opisuje Prawdziwe Zdarzenia a Kłamstwo Wszystko
Dookoła Zmienia...Zmienia to co Czyste i Dobre w Pamiętne Złe
Wydarzenia- o tak,je Zmienia...
Prawda, jest Jedna i to jest prawda, jest ona Jedna i Nienaganna.
W Prawdzie, nie ma Kłamstwa ni Zakłamania, to Ona Wszystkich
przed Złem Obrania.
Więc, po co Nam Kłamać Dłużej, kiedy Z Prawdą Żyje się Lepiej i
Jest Ona W Naszej Ludzkiej Naturze.