Jan Paweł II to Cudowny Człowiek i Papież.
Jest to postać pełna Dostojeństwa i Odwagi nawet w Bólu.
To jest ten ,który prowadził Młodych ku Bogu.
Zawsze Szukał Czegoś Nowego, co Ludziom Pomoże.
W chwili Bólu, nie wołał: "O Boże".
Mimo,że Nie ma go już Tu, to Układa Codziennie Sny Ludzkie do
Snu.
Tak, tak długo jak Żył -był przykładem Świętości, Miłości i
Wielkości, swej Doniosłości.
Jan Paweł II jest Tym ,który Mówił o Miłości.
Miłość dla Niego, była Cudem Życia , nie była Czekiem bez pokrycia.
Traktował Miłość , jak Traktować Trzeba ,Mówił o Wzajemności i o
Chęci Nieba.
Jan Paweł II-nie ma Równych Sobie , to Był I Jest Po Prostu
Cudowny Papież i człowiek.