Literatura

"Psalm o Miłości" (wiersz)

Róża

Psalm ten Zapisuje Tobie, widzę Ciebie Całego w Przeczystej Osobie.

Kocham Ciebie, bo Jesteś Piękną Istotą.

Kocham Ciebie, bo Jesteś jak Miłość, która Osiadła w Sercu Moim.

Psalm o Miłości jest także Dobrym Duchem Moim, który mi każe

Kochać Ciebie, który pokaże to Co Mamy w Niebie.

Tam czeka na Nas Inny Psalm Miłości, tak Wielkiej jak tylko Pan

Bóg jest Wielki w Swojej Wielkości, i tylko słowa czasem się

Zmieniają , ale Sens jest Ten Sam.

Kochanie Moje, Ja tak sobie myślę -że to co jest Mi Bliskie, Ja Tobie Oddam i Przyślę.

Przyślę Ci na Kilka Chwil Chociaż , ten Sen o Miłości- której Psalm Wyśniłam.

Na koniec, powiem Ci coś Mój Miły:"Kocham Cię tak Mocno, że aż

Nie Mam Siły"!

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 21 pazdziernika 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca