Była sobie raz Skała Zbawienia!
Skałą Była gdy Była trudna do Zniesienia I Podniesienia!
Była Skałą, bo Na Tej Skale Zbudować miał Piotr Kościół.
Skała Zbawienia jest ciężka, lecz niepojęta!
Jest Twarda lecz taką być musi!
Bo Nic co Łatwe , tak naprawdę nie istnieje , ale prawda jest Jedna- z Drugiej Strony to co Łatwe zawsze Nas Kusi.
Więc co zrobić ze Skałą Zbawienia-szukać innej, lepszej, mniej
twardej lub lżejszej czy też pozwolić na To , By Przeznaczenie
Poprowadziło Nas Dalej!!!