Przyjaźń to Wszystko, Mój ty Kochany...
Przyjaźń to Wszystko, Mój ty Pokochany...
Przyjaźń to Wszystko, Moje Ty Kochanie..
Pamiętasz, byliśmy nie tylko w Miłości , lecz byliśmy Przyjaznym Oddaniem...
Bo to Przyjazny od Przyjaźni Wychodzi...
Bo Przyjaźń i Miłość to Wszystko co Pan Bóg Nam Dał i Dlaczego się Narodził!!!!