Literatura

"Miłość jest Cenna" (wiersz)

Róża

Miłość jest Cenna!!

Ona jest Piękna, Ludzka czy Boska i Wierna.

Miłość jest Cenna!!

Jest Ona Duchem Św. i Jest Niecodzienna.

Miłość jest Cenna!!

Jak Cenny jest Złoty Krzyż na Twojej Szyi, a może po prostu Nosisz Anioła bądź Serduszko?

Miłość jest Cenna!!

Jest Nienaganna i Niezbędna.

Miłość jest Cenna!!

Tak to Ona Nas buduje!!!

Miłość jest Cenna!!!

I Nam Ludziom Życie Swe Maluje.

 
 
 

 


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ir
Ir 21 pazdziernika 2015, 11:45
Zbiór haseł a nie wiersz.
przysłano: 21 pazdziernika 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca