"Ważne"

Róża

 

To co naprawdę jest ważne, jest zawsze trudne , lecz do przyjęcia.

To co naprawdę jest ważne -to Twoje ,Mój Kochany -objęcia.

Lecz czy to co naprawdę ,nie jest czymś tylko ze "Mgłą Naszych Oczu".

Czy tak naprawdę, jest dziś łatwo Żyć bez kłopotu?

A czy kiedy Nasze Serce przestaje Kochać - wie co jest Ważne?

To mam pytanie:"To co tak naprawdę jest ważne?"

Zastanów się dobrze i raz na zawsze!

 
 
 

 

Róża
Róża
Wiersz · 21 października 2015
anonim