Literatura

"Daleko od Świata" (wiersz)

Róża

Daleko od Świata tego,wymarzyłam Sobie Ciepło,Komfort,Bezpieczeństwo i Miłość.

 

Tak bardzo pragnęłam być zawsze Sobą.

 

Daleko od Świata tego, istnieje coś co jest Moim Marzeniem, Moją Nadzieją, Duszą, Dobrym 

Duchem i Przestrogą.

 

Daleko od Świata tego. można Żyć Pełnią Życia, gdzie istnieje Radość,Ciepłość Uczuć by Mnie Rozpaliła,Bezpieczeństwo i Komfort by Mnie Pieściło;a Miłość Najważniejsza by Była.

 

Lecz, muszę tu Żyć na tym Świecie i umieć się  znaleźć w Nim , bo Życie jest Iskrą, a Miłość to Życiowe Kwiecie, gdzie wydobywa się Zapach i Dym.

 

Iskra Tli się bardzo wysoko, Jej Płomień zmienia się nagle w Piękny, Ciepły Promień ,a  Kwiat 

Miłości Pachnie Niezaprzeczalnie, Uczuciem Delikatnym jak Zapach Róży, Nieodwracalnie.

 

Dlatego daleko od Świata, Ja widzę Siebie i chcę pamiętać o Uczuć Niebie.

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 21 pazdziernika 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca