Nie ważne

Patryk B.

Nie ważne czyś jest diamentem

Czyś kwarcu zwartą bryłą

Oszlifowany tak samo

Błyszczałbyś z podobną siłą

Oceń ten tekst
Patryk B.
Patryk B.
Wiersz · 22 października 2015
anonim
  • Patryk B.
    Masz racje ale to w błysku tkwi jego piękno.

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    no cóż, nie w błysku trwa wielkość diamentu

    · Zgłoś · 8 lat temu