miłością

Yaro

nasz miłość kosztuje
nie wydawaj reszty
drobne jak sprawy schowane w kieszeni
ile trudu w kolejce do raju

zaufanie rozwija skrzydła
nad skrawkiem przepaści

wszystko na sprzedaż 
założę lokatę uczuć
procentuje nabiera kolorów

trąci jesienią

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 22 października 2015
anonim