mały plusik

Yaro

jeśli będę ładny

dasz  plusa

 

rączka rączkę myje

nóżka dołek nóżce kopie

 

my ludzie lubimy porządek

chaos burzy wszystko

 

dalej  kosmos

i pospolite babskie gadanie

po którym staje się pusty jak bęben Red Hotów  

 

parę słów

i otucha pokrywa dusze niewidzialną energią

jeśli będę po liftingu

postaw plusa

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 25 października 2015
anonim