jeśli będę ładny
dasz plusa
rączka rączkę myje
nóżka dołek nóżce kopie
my ludzie lubimy porządek
chaos burzy wszystko
dalej kosmos
i pospolite babskie gadanie
po którym staje się pusty jak bęben Red Hotów
parę słów
i otucha pokrywa dusze niewidzialną energią
jeśli będę po liftingu
postaw plusa