KOCHAĆ TO ZA MAŁO
BO ŚWIATEM RZĄDZI
MAMMONA
TA DIABELSKA WARTOŚĆ
WYRZUCIŁA Z SERC BOGA
NIE LICZĄ SIĘ UCZUCIA
MIŁOŚĆ I PRZYJAZŃ
BRATERSKA
WAŻNE JEST KONTO
W BANKU
I WILLA Z PLAŻĄ
NADMORSKĄ
RODZINA TO DEFICYT
KAŻDY WALCZY O SWOJE
POMAGAĆ PRZECIEŻ TRZEBA
LECZ TYLKO
W JEDNĄ STRONĘ
A GDY SIĘ NOGA PODWINIE
NIE LICZ
ŻE KTOŚ CI POMOŻE
MAMMONA
ZŁUDNA KOCHANKA
ZAGŁUSZA SERCA
MOWĘ